Ensimmäiset tarjoukset ja muutoksia

Viime viikolla päästiin kuvien pohjalta aloittamaan tarjouspeli talon rakentajien kanssa. Kuvat lähetettiin lähes kymmenelle eri toimittajalle joiden pikaisen tsekkauksen pohjalta ajateltiin olevan edes lähes potentiaalisia toimittajia meille. Edes lähes potentiaalisia siksi, että yrityksen sivujen perusteella, netin keskustelupalstojen mukaan tai kuulopuheiden jälkeen olimme niiden osalta uskossa, että he saattaisivat tehdä taloja omien kuviemme perusteella. Tässä vaiheessa ei vielä määritelty tarkemmin rakennusmateriaalia, eli tehdäänkö Amare kivestä vai puusta.

Tarjouspyynnöt lähetettiin seuraaviin yrityksiin:

 • Evesa Talot
 • Jämerä
 • Dekotalo
 • Jopera
 • Sunhouse
 • Vabe-talot
 • Jetta Talo
 • Plania-Talot
 • Lammi-Kivitalo
 • Sievitalo
 • Taloteko
 • Sikla Oy
 • Teri-Talot

Listan kolme viimeisintä vastasivat suorilta, että eivät joko tee yksityistaloja enää ollenkaan, tai että projektimme ei sovi heille. Muutoin listasta vain kolme on vastannut tarjouspyyntöömme, ja ennakkoon potentiaalisemmaksi ajatellun yrityksen kanssa ehdimme jo tavatakin. Palataan myöhemmin vertailuihin kun saadaan muutamia tarjouksia pöytään.

Jo ensimmäisen tarjousneuvottelun pohjalta voidaan sanoa melko varmaksi että budjettimme sallii rakennusmateriaaliksi vain puutalon, toki kellari pitää tehdä rinteeseen kivestä. Toisekseen joudumme ehkä karsimaan ainakin terassialueista hieman, mutta alkuperäisissä kuvissa niitä onkin lähes 150m2 joten se ei projektia vielä kaada.

Huomenna taas päivitellään suunnitelmia yhdessä Tuiren kanssa, katsotaan miten kuvat muokkautuvat.

Tässä vähän fiilistelyksi yökuvaa valaistusta takapihasta

ulkokuva-yolla

Mainokset

3 vastausta artikkeliin “Ensimmäiset tarjoukset ja muutoksia

   1. Rakentamisen laadussakaan ei ollut valittamista kun mahtui noin 4%:n ryhmään jotka pääsevät passiivitiiveyteen. Harvinaista kaksikerroksisessa. Timo Välkki oli meidän urakoitsija.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s