Uudet kuvat 20.9.2016 – pohjat kerroksittain

Ensimmäisten tarjouspyyntöjen pohjalta todettiin, että niin järkevän rakentamisen kun meidän budjetinkin kannalta kuvia pitää vähän muuttaa. Katutasossa oleva terassi päätettiin poistaa takapihan puolelta – ei sinne paista aurinkokaan enää kello 11 jälkeen, ja samalla kellarikerroksen makuuhuone saa valoa. Kokonaisuudessaan talon ulkoseinää vedettiin noin 60cm sisäänpäin samalta seinältä ja nurkat yksinkertaistettiin.

takapiha-200916
Julkisivukuva takapihan puolelta

Alla nyt myös pohjakuvat kerroksittain. Yläkerta on varattu lasten huoneille ja heidän yhteiselle aulalle. Aulan kokoa suurennettiin viimeisimpiin kuviin siten, että siitä on tulevaisuudessa tehtävissä yläkertaan kolmas makuuhuone, mikäli esimerkiksi talo joskus myydään. Yläkerrasta on kulku autotallin katolle rakennettavalle aurinkoterassille.

Yläkerta / 2. kerros
Yläkerta / 2. kerros

Katutason kerros käytetään keittön ja yleisen oleskelun tiloihin. Keittiön ja ruokahuoneen yhteiseltä seinältä on liukuovella avautuva kulku terassille. Talon eteen etupihalle jätetään tasainen pihapelialue erilaisia pallopelejä varten. Varaston viereiselle seinälle katokseen jää paikka grillaukselle.

Katutaso / 1. kerros
Katutaso / 1. kerros

Kellarikerrokseen tuodaan aikuisten makuuhuone, oleskeluaula, saunatilat sekä kodinhoitohuone. Oleskelutilasta aukeavan oven taakse katokseen tehdään valmius paljulle / porealtaalle. Makuuhuoneen seinä aukeaa yläkerran tavoin liukuovella.

Kellari / 0. kerros
Kellari / 0. kerros

Tässä vielä havainnekuvaa etupihalta

etupiha-200916

Näillä kuvilla päästään eteenpäin tarjouspyyntöjen kanssa, ja budjettikin toivottavasti alkaa pikkuhiljaa hahmottumaan.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s