Uusi vuosi – uudet kuvat

Loppuvuoden 2016 aikana Villa Amare koki supistumisia, ei niinkään asuinneliöiden osalta mutta kerrosalassa ja kerrosten määrässä. Budjetin raameista alkanut muutostyö johti hetkellisen epätoivon kautta tilanteeseen, jossa Me molemmat todettiin, että alkuperäisessä suunnitelmassa ollut lasten yläkerta ei ollut kovin fiksu ratkaisu alunperinkään (koska vuoroviikkovanhemmuus). Päätettiin siis pudottaa ylin kerros kokonaan pois. Tässä kohdassa tunteiden vuoristoradassa alkoi taas jyrkkä ylämäki ja huippu suunnittelijamme Tuire hälyytettiin paikalle.

Tuire sai hyvin nopeasti kiinni siitä mitä Me oltiin mietitty ja siinä samalla noin neljän tunnin istumalla saatiin stilisoimattomat, ensimmäiset versiot valmiiksi, jotka Tuire sittemmin siivosi ja viimeisteli.

Isoimmat seuraukset muutoksesta olivat se, että lastenhuoneet siirtyivät kellarikerrokseen ja keittiö teki tilaa Meidän makuuhuoneelle heti pääoven viereen. Lisää muutoksista tulevaisuudessa.

Nyt on taas uusi tarjouspyyntövaihe käynnissä ja kova tahto olisi saada rakennuslupahakemus sisään mitä pikimmin.

takapiha
Takapihan julkisivua
etupiha
Näkymä etupihalta
Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s